Salut!

#epilbar

Noi, familia Epil Bar, suntem bucuroși să vă întâmpinăm! Filozofia noastră  constă in următoarele:


Omul, ca o coroană a naturii, este frumos în esența sa, precum și plante, oceane, munți, nori și stele. Niciun salon nu poate face pe nimeni frumos, un profesionist este capabil să ajute și să dezvăluie această estetică și persoana însuși să simtă frumusețea sa exterioară prin senzații interioare.
Misiunea noastră este să ajutăm jumătatea fină a omenirii să devină și mai bună și să-și mențină frumusețea naturală. Facem acest proces cât mai nedureros posibil și-l umplem cu emoții pozitive și iubire. ❤️
 

Hai sa fim prieteni!

Viziteaza-ne, primeste servicii la cea mai inalta calitate de la expertii in domeniu. Deservire cu atentie ridicata fata de necesitatile tale, o atmosfera plina de caldura si confort, multe zimbete si energie pozitiva. Tehnici exclusive: “Express-sugaring in 15 minute”, “Epilare in 4 miini”, sistema de loyalitate si bonusuri!

Incredere in profesionisti

Contacteaza-ne si familia Epil Bar va avea grija pentru tot. Specialistii nostri utilizeaza trandurile moderne in industria frumusetei, studiaza cursuri de formare avansata, participa la conferinte si seminare. In proceduri folosim liniile de cosmetica profesioanala si performanta, aprobata pe piata mondiala, ce ne da incredere ca clientul nostru va ramine totalmente satisfacut. 

Obtine mai mult decit ai asteptat

Ce ai dori sa primesti de la o vizita in salon de frumusete, in afara de serviciile de calitate? O discutie cu persoane deschise si interesante? O incarcatura de emotii si impresii pozitive? O senzatie de bucurie si relaxare dupa proceduri? Atitudine individuala si abordare personala? In acest caz, va asteptam in fiecare zi de la 9:00 la 21:00.

sun sun

Servicii

#beperfect

În saloanele noastre vă oferim servicii de calitate de îndepărtare a părului cu pastă de zahăr, ceară, electroepilare. De asemenea, avem Nail Room, unde vă așteaptă profesioniști dedicați unghiilor tale. Și pentru desert, pentru a părăsi studioul nostru într-o stare de plăcere și euforie, oferim cosmetologie și SPA-ritualuri speciale, cum ar fi masajul, curățate cu scrub, împachetarea, peelingul. Inclusiv, puteți face cursuri de formare în cadrul Epil School.

Șugaring

Îndepărtarea părului cu pastă de zahăr

Mergeți la service

Epilarea cu ceara

Metoda clasică de ceară

Mergeți la service

Îndepărtarea părului prin laser

Laserul cu diode de ultimă generație Lumenis Light Sheer este conceput pentru a elimina permanent părul nedorit

Mergeți la service

Manichiura și Pedichiura

Servicii unghii de serviciu. Materiale profesionale, tehnologie spa

Mergeți la service

Косметология

Cosmetologie manuala și cu aparataj pentru față și corp

Mergeți la service

Electroepilare

Îndepărtarea părului cu curent electric este o metodă absolut sigură de îndepărtare a părului, una dintre cele mai eficiente.

Mergeți la service

opinia voastra

Сe parere ai despre noi?

Oferte fierbinti

de la Epil Bar

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă