Cosmetologie in Chisinau

Cosmetologie

In zilele noastre, un numar mare de femei si nu numai femei recurg la proceduri cosmetice pentru a-si pastra tineretea si naturaletea. Cosmetologia, ca disciplina stiintifica, studiaza diferite metode de diagnosticare, prevenire, tratare a bolilor, eliminare a defectelor pielii fetei si corpului. In lumea de astazi, cosmetologia este impartita in: estetica si medicala. Ambele implica utilizarea unui numar mare de tratamente. Procedurile cosmetice ”clasice” includ utilizarea peelingurilor, a mastilor si a curatarii fetei. Ingrijirea completa a pielii imbunatateste aspectul pielii si minimizeaza riscul diferitelor inflamatii, cicatrici si acnee. Numeroase produse de ingrijire faciala ajuta la mentinerea frumusetii si vitalitatii pielii fetei si a corpului, dar, daca este necesar, puteti recurge la metode cosmetologice radicale. Cu toate acestea, tratamentele profesionale de infrumusetare sunt incomparabil mai eficiente, deoarece riscul de efecte secundare este redus. Optand pentru o astfel de solutie sigura pentru anumite probleme ale pielii, obtineti o modalitate naturala si fiabila de a avea grija de pielea dumneavoastra.

Tratamentele estetice ar trebui sa fie intotdeauna eficiente, sigure si efectuate in conditii regulamentare. Cosmetologia Chisinaului ofera o gama larga de saloane de infrumusetare, inclusiv locul preferat de toata lumea, Epil Bar. Echipa de profesionisti de inalta calificare dispune de pregatire medicala pentru a asigura o abordare individuala pentru fiecare client. Chirurgul estetician selecteaza cantitatea corecta de produs pentru fiecare client pentru a asigura rezultate optime. In toate serviciile noastre, terapeutii nostri folosesc numai produse profesionale care respecta toate standardele, garantand astfel inofensivitatea procedurii.

Verificati informatiile de pe site pentru a afla ce va ofera cosmetologul nostru din Chisinau: curatare mecanica faciala, peeling cu ultrasunete, peeling PTCA si masaj plastic. Fiecare procedura include pregatirea preliminara: demachiere, curatarea superficiala a fetei in functie de tipul de piele, gradul de murdarie, hidratarea pielii pregatite, procesul propriu-zis al tratamentului necesar si aplicarea ulterioara a componentei de restaurare. Profesionistii garanteaza un efect ideal si ofera toate recomandarile necesare pentru ingrijirea pielii. In plus, oferim si alte servicii cosmetice, care reprezinta o modalitate excelenta de terapie in zilele noastre. Daca este necesar, puteti recurge la o programare online, iar apoi sa va bucurati de o odihna mult asteptata in atmosfera placuta a salonului nostru!

Cosmetologie
Problema De Ingrijire A Pielii Hollyland 499 lei
Dermapen 999 lei
Meso sonic 999 lei
sun

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă