Electroepilare pentru barbati
#Electroepilare pentru barbati
Электроэпиляция для мужчин Электроэпиляция для мужчин
  • Acasă
  • -
  • Electroepilare pentru barbati
Price list
#Electroepilare pentru barbati
Orice zona - 60 min
450 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

In zilele noastre, majoritatea barbatilor sunt deranjati de parul excesiv de pe corp, care ii impiedica sa arate atragatori si bine ingrijiti. Cosmetologia moderna ofera o gama larga de servicii 
cosmetice pentru barbati. Electroepilarea pentru barbati este una dintre procedurile populare pentru a scapa de parul de pe piept, abdomen, brate, spate, picioare si ceafa. Evident, acest tip de procedura difera semnificativ de epilarea femeilor, iar cea mai populara zona pentru epilare este pieptul si spatele. 

Care este beneficiul electroepilării pentru bărbați?

  • Tratamentul de tip aparat poate corecta calitatea cresterii parului si poate scapa definitiv de par in doar cateva sedinte. Este cea mai buna optiune pentru o procedura nedureroasa. 
  • Indepartarea completa a parului de pe corpul barbatului nu este doar estetica, ci si igienica. De obicei, parul absoarbe mirosurile mult mai puternic, ceea ce provoaca transpiratie abundenta si eliberarea de arome neplacute. 
  • Rasul regulat provoaca de cele mai multe ori inflamatii si iritatii ale pielii, ceea ce poate fi foarte inconfortabil. Electroepilarea ofera o mare oportunitate de a uita de barbierit si de taieturile constante de pe corp. 

Unde puteți beneficia de servicii de electroepilare în Chișinău de înaltă calitate? 

Sunt putine saloane cosmetice care ofera acest tip de servicii. Cu toate acestea, salonul Epil Bar este gata sa demonstreze eficacitatea acestei proceduri. Am adunat o echipa de profesionisti cu o pregatire de specialitate si o bogata experienta in domeniu. Utilizarea celor mai noi echipamente de inalta calitate permite o procedura eficienta. Procesul de lucru implica utilizarea de produse si echipamente aprobate, care respecta toate standardele si masurile de precautie in materie de igiena. In general, inainte de a incepe tratamentul, membrul personalului nostru determina tipul de par si piele pentru a selecta cu atentie componentele si tehnica potrivite pentru sedinta. Profesionalismul tehnicianului face posibila utilizarea competenta a programului presetat al aparatului in timpul epilarii. Dupa tratament, va aparea o usoara roseata, umflaturi si o pigmentare punctata, ceea ce este normal. Este important sa asteptati pana cand pielea se vindeca complet si sa urmati recomandarile: nu expuneti zonele afectate la lumina soarelui, folositi un agent de vindecare pentru a mentine efectul, opriti activitatea fizica si inotul pentru o perioada de timp. Daca mai aveti intrebari, puteti verifica oricand informatiile de care aveti nevoie pe site-ul nostru sau lasati o cerere si va vom contacta. Nu uitati ca salonul nostru ofera si alte servicii: sugaring pentru bărbați, epilare cu laser pentru bărbați și epilare cu ceară. Impreuna cu noi veti obtine un rezultat garantat si o experienta placuta!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster