Electroepilare
#Electroepilare in Chisinau
Электроэпиляция Электроэпиляция
Price list
#Electroepilare in Chisinau
Electro (50 min)
400 lei
Electro (30 min)
300 lei
PROMO 9+1 (10 ore la pret de 9)
4050 lei
Electro (40 min)
350 lei
Electro (60 min)
450 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă
Întrebări frecvente despre Electroepilare
Electroepilare in Chisinau
Care sunt recomandarile inainte de sesiune?
  • Deoarece indepartarea parului cu curent electric are loc in stadiul cresterii lor, nu este necesar sa va barbieriti inainte de procedura, dar nu trebuie sa depaseasca 4 mm.
  • Nu este recomandat sa beti bauturi care contin cafea, alcool si preparate hormonale inainte de sedinta.
  • Pentru electroliza blanda, va recomandam sa mancati bine si sa dormiti suficient.
  • Inainte de electroliza, exfoliati usor pielea cu un scrub
Ce fel de ingrijire a pielii este necesara dupa electroliza?

Reabilitarea pielii dureaza aproximativ o luna. In acest moment, va trebui sa stergeti zonele pielii de 3-4 ori pe zi cu solutii antiseptice, precum si sa folositi un unguent pentru vindecarea ranilor pe care il putem alege pentru tine pentru pielea ta. Este extrem de important sa aplicati protectie solara inainte de a iesi afara in sezonul cald.

Ce este strict interzis dupa electroliza?
  • In prima zi - nu va spalati
  • In primele doua zile - folositi parfum
  • In primele doua saptamani - faceti plaja si vizitati solarul
  • In perioada inter-procedurala - depilati cu un aparat de ras, ceara sau pasta de zahar

Atunci cand ne confruntam cu intrebarea ce metoda sa folosim pentru a elimina parul de pe corp, multe persoane se gandesc la efectul de lunga durata. Electroepilarea este cea mai frecventa dintre metodele eficiente. 

In ce consta aceasta procedura?

Epilarea cu soc electric presupune indepartarea completa a foliculului de par prin penetrarea unui curent electric printr-un ac subtire, de masina, care este introdus usor in folicul. Acest lucru distruge radacina parului si previne reaparitia acestuia in zona afectata pentru o perioada lunga de timp. Studiile clinice au aratat ca utilizarea acestei metode face posibila eliminarea definitiva a parului. Procedura este destul de sensibila si provoaca senzatii dureroase. Este mai bine sa luati un comprimat anestezic inainte de procedura pentru a reduce sensibilitatea. 

Care sunt beneficiile epilarii? 

Disponibilitatea celor mai noi aparate permite selectarea acelor individuale pentru a se potrivi tuturor tipurilor de par. Acest lucru va va scapa, in cele din urma, de parul enervant in cateva sedinte. Alegand aceasta metoda, veti uita pentru totdeauna de iritatia neplacuta de dupa barbierit si nu va mai fi nevoie sa pierdeti timp cu procesul de barbierit in sine. 

Iritatia pielii si o nuanta rosie in urma tratamentului sunt normale dupa o procedura atat de sensibila, dar merita sa urmati toate recomandarile pentru o vindecare completa. Acest lucru necesita utilizarea de ingrediente protectoare si hidratante care calmeaza starea pielii. 

Indepartarea parului prin electroepilare trebuie sa fie efectuata de un profesionist si cu tehnica potrivita. Salonul de infrumusetare Epil Bar este dotat cu tehnologie moderna, cu o selectie mare de duze. De multi ani avem muncitori calificati care sunt capabili sa abordeze in mod responsabil procesul de lucru. Construirea increderii fiecarui client este importanta pentru noi, asa ca luam toate masurile de siguranta pentru a garanta siguranta oricarei proceduri. Costul electroepilarii este diferit pentru fiecare persoana. Pentru inceput, depinde de zona corpului in care este prezent parul nedorit: zona axilei, bikini, picioare, brate, abdomen. Prin urmare, tarifele depind de numarul de sedinte, care sunt determinate de gradul de indepartare a tipului de par caracteristic. Daca este necesar, puteti afla cu usurinta toate detaliile si puteti pune intrebari la numarul de telefon indicat pe site-ul nostru sau trimitand o cerere. Consultati site-ul salonului de infrumusetare Epil Bar pentru urmatoarele servicii: epilare cu ceara, epilare cu laser, sugaring. Faceti o programare acum si obtineti o metoda eficienta de indepartare a parului. Cei mai buni meseriasi ai nostri sunt intotdeauna acolo pentru dumneavoastra!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster