Indepartarea parului pentru barbati
#Indepartarea parului pentru barbati
Мужская эпиляция Мужская эпиляция
  • Acasă
  • -
  • Indepartarea parului pentru barbati
Price list
#Indepartarea parului pentru barbati

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

Frumusetea masculina este un indicator al atractivitatii si ingrijirii. Barbatii moderni recurg din ce in ce mai mult la servicii cosmetice care le pot sublinia atractivitatea externa. Cel mai popular tip de serviciu este epilarea, care poate scapa de firele de par nedorite de pe corp. Epilarea barbatilor este necesara in primul rand pentru igiena, deoarece barbatii sunt predispusi la transpiratie puternica din cauza prezentei parului gros care stocheaza mirosuri neplacute. Apeland la aceasta procedura, obtineti o piele neteda si va subliniati corpul in relief. Sustinatorii indepartarii parului au recunoscut de mult faptul ca absenta excesului de vegetatie ofera o senzatie placuta de sine si incredere in sine, care atrage adesea sexul opus.
Epilarea contine un numar semnificativ de avantaje:

  • Epilarea pentru barbati devine o alternativa la barbierit de zi cu zi. Ritualul zilnic ofera o inflamatie constanta pe fundalul iritatiei si, de asemenea, necesita timp. Totusi, epilarea te poate scuti definitiv de disconfort si poate oferi un efect de durata.
  • Procedura nu provoaca dureri severe. In orice caz, puteti oricand sa consultati un specialist si acesta va selecta produse individuale pentru indepartarea parului inofensiv.
  • Folosirea ingredientelor naturale ajuta la prevenirea reactiilor alergice si la mentinerea fina a pielii.

Astazi, acest tip de serviciu devine foarte popular si este disponibil in aproape fiecare salon de infrumusetare.

Salonul de infrumusetare ofera si o lista uriasa de servicii pentru barbati, care includ: sugaring pentru barbatiepilare cu ceara pentru barbatiepilare cu laser pentru barbati si orice alt tip de epilare. Abordarea profesionala a fiecarui specialist va permite sa alegeti o metoda individuala de indepartare a parului si sa oferiti instrumentele si tehnicile necesare. In munca noastra, adoptam o abordare responsabila a fluxului de lucru si folosim numai instrumente sterile si produse cosmetice de inalta calitate. Daca este necesar, maestrii nostri sunt capabili sa scada pragul durerii pentru a realiza o procedura confortabila. Preturile pentru epilarea barbatilor nu sunt practic diferite de cele ale femeilor, deoarece totul este individual. Generalistii trateaza o varietate de zone ale corpului tau: piept, bikini, axile. Preturile vor varia in functie de numarul de sedinte. De regula, barbatii au vegetatie densa si pentru a obtine rezultatele dorite, va fi necesar sa se efectueze de la 6 la 15 proceduri. In acest caz, puteti gasi intotdeauna informatiile necesare pe site-ul nostru sau ne puteti contacta personal. Avem inregistrare online, ceea ce va economiseste mult timp. Frumusetea masculina este intotdeauna perfectiunea, pe care te vom ajuta sa o aduci la ideal!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster