Indepartarea parului cu Laser

Epilare

De-a lungul vietii noastre, suntem iritati de parul nedorit pe tot corpul nostru. In lumea moderna, exista o multime de modalitati de a scapa de ele intr-o perioada scurta de timp, fara a afecta sanatatea. Una dintre aceste metode populare este îndepărtarea părului cu laser. In timpul procedurii, se foloseste o tehnica speciala, in care energia termica este capabila sa distruga foliculul de par, reducand astfel vegetatia. Metoda blanda a acestei proceduri este conceputa pentru toate zonele corpului si este potrivita pentru toate tipurile de piele. Pentru indepartarea completa a parului, sunt necesare 6-8 sesiuni pentru a obtine un rezultat vizibil. Utilizarea unei astfel de proceduri cosmetice va permite sa uitati de rasul enervant si iritarea dupa barbierit pentru totdeauna. Dupa ce ati decis sa solicitati furnizarea unui astfel de serviciu, ar trebui sa alegeti saloane dovedite care au rezultate reusite in spatele lor.


Unde se efectueaza epilarea cu laser in Chisinau?

Salonul profesional Epil Bar ofera o gama larga de servicii de cosmetologie, inclusiv indepartarea parului cu laser. Angajatii cu inalta calificare folosesc de mult timp numai cele mai noi echipamente si materiale care sunt absolut inofensive si fiabile. Dispozitivele profesionale va permit sa alegeti o metoda individuala a procedurii, care permite durerea intregii sesiuni. In timpul procedurii, se respecta toate masurile de siguranta si se utilizeaza echipament special de protectie pentru pacient si personal. Imediat dupa finalizarea procedurii, vi se vor spune toate recomandarile pentru ingrijirea zonelor afectate ale corpului. Aceasta procedura necesita respectarea tuturor sfaturilor importante: asigurati-va ca utilizati echipament de protectie impotriva luminii solare, abtineti-va de la sport, piscine, alte activitati fizice, incercati sa nu raniti zonele deteriorate ale corpului si aplicati cu atentie toate ingrijirile.


Folosind serviciul de indepartare a parului cu laser, pretul va varia de la zona corpului pe care ati ales-o pentru procedura. In consecinta, cu cat suprafata corpului este mai mica, cu atat pretul este mai mic. Pentru a clarifica toate informatiile necesare, puteti lasa intotdeauna o solicitare si puteti obtine un raspuns rapid. Dupa examinarea celorlalte servicii, veti gasi: zahar, electroepilare, ceara si alte proceduri cosmetice. Chiar acum Puteti profita de ocazie pentru a va inscrie online si a fi multumit!

Лазерная эпиляция
Buza superioara 200 lei
Chin 280 lei
Intre sprancene 100 lei
Fata este complet 590 lei
Bratele pana la cot 690 lei
Mainile complet 790 lei
Axile 380 lei
Picioarele complet 2000 lei
Picioarele inferioare 1200 lei
Solduri 1200 lei
Fese 500 lei
Bikini clasic 800 lei
Adanc bikini 1000 lei
Burta 690 lei
Burta urmari 190 lei
Spate 990 lei
sun

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă