Epilare cu laser
#Epilare definitivă
Лазерная эпиляция Лазерная эпиляция
Tehnologie Avansată și Contemporană
Siguranță Garantată
Lumenis - Brand de Top
Cea mai lunga durata
Price list
#Epilare definitivă
Buza superioara
200 lei
Barbie
280 lei
Intre sprancene
100 lei
Fata integral
590 lei
Maini pina la cot
690 lei
Maini integral
790 lei
Axile
380 lei
Picioare integral
2000 lei
Coapse sau gambe (picioare 1/2)
1200 lei
Solduri
1200 lei
Fese
500 lei
Bikini clasic
900 lei
Intim profund
1000 lei
Abdomen
690 lei
Linia alba
190 lei
Spate
990 lei
Intim profund+axile+gambe
2000 lei
Intim profund+axile+picioare integral
2800 lei
Intim profund+axile+picioare integral+maini
3300 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă
Întrebări frecvente despre Epilare cu laser
Epilare definitivă
Ce este epilarea cu laser Lumenis și cum funcționează?

Epilarea cu laser Lumenis este o metodă de îndepărtare a părului care utilizează raze laser pentru a distruge foliculii de păr, prevenind astfel regenerarea acestora.

Cât de eficientă este epilarea cu laser Lumenis?

Epilarea cu laser Lumenis este recunoscută pentru eficacitatea sa în oferirea de rezultate de lungă durată, cu mențiunea că rezultatele individuale pot varia.

Este sigură epilarea cu laser Lumenis?

Da, tehnologia Lumenis este concepută cu accent pe siguranță, minimizând riscurile și asigurând confort în timpul procedurii.

Pe ce zone ale corpului se poate aplica epilarea cu laser Lumenis?

Epilarea cu laser Lumenis poate fi aplicată pe diferite zone ale corpului, inclusiv picioare, brațe, față și zona bikini.

Care este timpul de recuperare după procedură?

De obicei, nu este necesar un timp lung de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite după procedură.

Câte ședințe sunt necesare pentru obținerea rezultatelor optime?

Numărul de ședințe poate varia în funcție de tipul de piele, culoarea părului și zona tratată. De obicei, se recomandă o serie de minim 6-8 ședințe pentru rezultatele maxime.

Poate fi folosită epilarea cu laser Lumenis pe pielea sensibilă?

Da, tehnologia Lumenis este adesea utilizată și pe pielea sensibilă. Cu toate acestea, este important să consultați un medic pentru a evalua caracteristicile individuale.

Cât timp vor fi vizibile rezultatele epilării cu laser Lumenis?

Rezultatele epilării cu laser Lumenis pot persista pentru o perioadă îndelungată, cu proceduri periodice de întreținere pentru menținerea rezultatelor optime.

De-a lungul vietii noastre, suntem iritati de parul nedorit pe tot corpul nostru. In lumea moderna, exista o multime de modalitati de a scapa definitiv de el intr-o perioada scurta de timp, fara a afecta sănătatea. Una dintre aceste metode populare este îndepărtarea părului cu laser. In timpul procedurii, se foloseste o tehnica specială, în care energia termica este capabilă sa distrugaăfoliculul de par, reducand astfel vegetatia. Metoda blanda a acestei proceduri este conceputa pentru toate zonele corpului si este potrivita pentru toate tipurile de piele. Pentru indepartarea completa a parului, sunt necesare 6-8 sesiuni pentru a obtine un rezultat vizibil. Utilizarea unei astfel de proceduri cosmetice va permite sa uitati de rasul enervant si iritarea dupa bărbierit pentru totdeauna. Dupa ce ati decis sa solicitati furnizarea unui astfel de serviciu, ar trebui sa alegeti saloane dovedite care au rezultate reusite in spatele lor.


Epilbar — salonul unde puteți urma o procedură de epilare definitivă cu laser în Chisinau

Salonul profesional Epil Bar ofera o gama larga de servicii de cosmetologie, inclusiv indepartarea parului cu laser. Angajatii cu inalta calificare folosesc de mult timp numai cele mai noi echipamente si materiale care sunt absolut inofensive si fiabile. Dispozitivele profesionale va permit sa alegeti o metoda individuala a procedurii, care permite durerea intregii sesiuni. In timpul procedurii, se respecta toate masurile de siguranta si se utilizeaza echipament special de protectie pentru pacient si personal. Imediat dupa finalizarea procedurii, vi se vor spune toate recomandarile pentru ingrijirea zonelor afectate ale corpului. Aceasta procedura necesita respectarea tuturor sfaturilor importante: asigurati-va ca utilizati echipament de protectie impotriva luminii solare, abtineti-va de la sport, piscine, alte activitati fizice, incercati sa nu raniti zonele deteriorate ale corpului si aplicati cu atentie toate ingrijirile.


Folosind serviciul de indepartare a parului cu laser, pretul va varia de la zona corpului pe care ati ales-o pentru procedura. In consecinta, cu cat suprafata corpului este mai mica, cu atat pretul este mai mic. Pentru a clarifica toate informatiile necesare, puteti lasa intotdeauna o solicitare si puteti obtine un raspuns rapid. Dupa examinarea celorlalte servicii, veti gasi: zahar, electroepilare, ceara si alte proceduri cosmetice. Chiar acum Puteti profita de ocazie pentru a va inscrie online si a fi multumit!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster