Epilarea cu ceara
#Epilarea cu ceara
Восковая эпиляция Восковая эпиляция
Price list
#Epilarea cu ceara
Fata
50 lei
Axile
80 lei
Bratele pana la cot
150 lei
Mainile complet
190 lei
Burta
70 lei
Burta urmari
30 lei
Bikini clasic
190 lei
Bikini adanci dupa barbierit
290 lei
Adanc bikini
250 lei
Solduri
190 lei
Picioarele inferioare
190 lei
Picioarele complet
250 lei
Spate
100 lei
Partea de jos a spatelui
60 lei
Fese
60 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

In prezent, exista multe modalitati de a elimina parul nedorit de pe corp. In ultimii cativa ani, epilarea cu ceara a devenit una dintre procedurile cosmetice populare in saloanele de infrumusetare. Este o alternativa buna de epilare potrivita pentru toate varstele, indiferent de sex. 

Asadar, de ce multi oameni opteaza pentru aceasta metoda? 

  • Utilizarea cerii in aceasta procedura elimina parul nedorit impreuna cu radacina, ceea ce asigura un efect de lunga durata. 
  • Avantajul este ca puteti indeparta parul o data pe luna, in loc sa va radeti in fiecare zi. 
  • Dupa tratament, pielea ramane neteda timp de cateva saptamani, iar parul creste rar. 
  • O tehnica corespunzatoare de epilare reduce riscul de inflamatie si de fire de par incarnate. 

Pentru a beneficia de servicii de calitate, cel mai bine este sa va adresati unui profesionist. Salonul de infrumusetare Epil Bar ofera o gama larga de tratamente de infrumusetare: epilare cu ceara, sugaring, epilare cu laser. Personalul nostru calificat respecta toate masurile de siguranta si ofera servicii de calitate. In timpul procedurii, se folosesc materialele potrivite pentru dumneavoastra, astfel incat procesul sa fie nedureros si inofensiv. Dupa sedinta, vi se vor da cu siguranta toate recomandarile pentru ingrijirea ulterioara a zonelor afectate ale corpului. Pretul epilarii cu ceara va depinde de zona aleasa de dumneavoastra pentru indepartarea parului nedorit. Pentru toate detaliile privind informatiile necesare, va recomandam sa explorati site-ul nostru sau sa lasati o cerere, dupa care veti fi contactat. Asiguram o experienta confortabila si un efect de lunga durata.

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster