Epilarea cu laser pentru barbati
#Epilarea cu laser pentru barbati
indepartarea parului pentru barbati indepartarea parului pentru barbati
  • Acasă
  • -
  • Epilarea cu laser pentru barbati
Price list
#Epilarea cu laser pentru barbati
Intim profund
1800 lei
Bikini clasic
1500 lei
Fese
1300 lei
Axile
490 lei
Abdomen
1400 lei
Spate
1900 lei
Piept
1400 lei
Umeri
1200 lei
Maini integral
1900 lei
Picioare integral
3300 lei
Fata integral
1299 lei
Intre sprancene
290 lei
Barbie
350 lei
Mustata
350 lei
Conturarea barbei
590 lei
Perciunile
490 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

Atat barbatii, cat si femeile din ziua de azi apeleaza la servicii cosmetologice. Epilarea a devenit cea mai populara, deoarece majoritatea barbatilor se confrunta cu parul de pe corp, fata, brate si picioare. Printre numeroasele servicii se numara: sugaring pentru bărbați, epilare cu ceară pentru bărbați, electro-epilare pentru bărbați. Cu toate acestea, cei mai mulți sunt atrași de epilarea cu laser pentru bărbați. De ce? 

  • In doar cateva sedinte puteti scapa de parul gros, care provoaca iritatii, inflamatii. Epilarea cu laser pentru barbati va va permite sa uitati de barbierit, care necesita timp. 
  • Este o procedura nedureroasa si inofensiva, care ofera o modalitate radicala de a scapa de par, fara o corectie permanenta a parului. 
  • Usurinta de ingrijire este principalul avantaj. Dupa procedura, poate aparea o usoara roseata, ceea ce este normal dupa un tratament cu lumina, dar aceasta poate fi controlata.

Timp de o saptamana, se recomanda tratarea pielii cu o crema de vindecare. Nu faceti exercitii fizice, nu mergeti la piscina si evitati sauna.
Cea mai importanta sarcina va fi aceea de a gasi un salon unde se presteaza servicii de calitate. Salonul profesional Epil Bar ofera o gama larga de servicii de cosmetologie, inclusiv epilare cu laser. Dispunem de un numar mare de dispozitive de ultima generatie care au un efect inofensiv asupra pielii. Experienta vasta a personalului ne permite sa efectuam procedura cu acuratete, folosind produse de calitate si sigure. Inainte de intregul proces, veti primi sfaturi si un tratament personalizat. Dupa sedinta, veti primi informatii detaliate cu privier la toate punctele importante de ingrijire corecta a pielii dumneavoastra, ceea ce va va permite sa obtineti o vindecare rapida. In urma unui curs complet, parul nu va mai creste si nu veti mai pierde timpul cu barbieritul permanent. Pentru a afla preturile si a obtine consultatia necesara, puteti lasa oricand o cerere sau sa va programati online.

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster