Mens sugaring

Indepartarea parului pentru barbati

În zilele noastre, majoritatea bărbaților sunt preocupați de aspectul lor și recurg din ce în ce mai des la proceduri cosmetice. Părul nedorit de pe corpul bărbaților este o problemă stringentă pe care aceștia încearcă să o elimine prin diverse mijloace, recurgând la epilare cu ceară sau cu laser. Conform opiniei majorității, sugaringul pentru bărbați este cea mai confortabilă epilare. Această procedură nu garantează încetarea părului, dar îi reduce rigiditatea și îl face mai puțin vizibil. 


De ce mulți preferă anume sugaringul pentru bărbați? 

  • Utilizarea ingredientelor naturale aprobate reduce la minimum riscul unei reacții alergice. 
  • Procedura necesită o perioadă minimă de timp pentru a obține rezultate rapide. 
  • Acest serviciu cosmetic are efect de lungă durată, iar apariția părului este vizibilă după 14 zile. 
  • Realizată în mod corespunzător, procedura reduce probabilitatea de traume ale pielii sub formă de tăieturi, inflamații și arsuri. 

Unde pot face o programare pentru o epilare sugaring pentru bărbați în Chișinău?


Salonul nostru de înfrumusețare oferă de mult timp servicii cosmetice pentru bărbați: epilare cu ceară, epilare cu laser. Oferim epilare sugaring în diferite zone: față, brațe, piept, corp și chiar zona bikini. Personalul calificat și experimentat în munca lor utilizează componentele corespunzătoare și cele mai inofensive tipului dumneavoastră de piele. După ce procesul este finalizat, veți primi câteva recomandări din partea meșterului nostru în ceea ce privește îngrijirea zonelor epilate pentru menținerea efectul dorit. Dacă apar întrebări, puteți lăsa întotdeauna un formular de feedback sau ne puteți contacta personal. Vă reamintim că există o opțiune de programare online care este cât se poate de convenabilă. Un corp frumos și neted este cheia seducerii!

Шугаринг для мужчин
Partea de jos a spatelui 170 lei
Spate 350-400 lei
Calea pe stomac 80 lei
Stomac 250-300 lei
Bikini adanc 390 lei
Zona bikinilor 350 lei
Axile 130 lei
Sanul 200-250 lei
Umeri 120 lei
Modelarea sprancenelor 100 lei
Gat 130 lei
Fata 170 lei
Fesele 200 lei
Tibie 250-350 lei
Solduri 250-350 lei
Picioare pline 370-470 lei
Maini 250-300 lei
sun

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă