Manichiura/Pedichiura
#Manichiura/Pedichiura
Price list
#Manichiura/Pedichiura

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

Reprezentantele sexului frumos isi doresc intotdeauna sa arate frumos si ingrijit. Un numar mare de proceduri pot evidentia si mentine frumusetea gratioasa a oricarei fete. Cele mai vizibile si seducatoare sunt intotdeauna unghiile. Manichiura si pedichiura va permit sa obtineti rafinament, sa transmiteti starea de spirit si sa adaugati incredere. 

In zilele noastre, gasirea unui salon de manichiura sau a oricarui tip de serviciu cosmetic nu mai este o problema. Important este sa gasesti un meserias bun si locul potrivit pentru a simti atmosfera salonului si pentru a obtine servicii de calitate. Salonul Epil Bar ofera o gama larga de servicii de infrumusetare intr-un loc placut pentru dumneavoastra. Pretul manichiurii si pedichiurii in salonul nostru va depinde de tipul de procedura ales: cosmetica, acoperirea placii de unghii cu gel sau shellac, manichiura cu aparatul electric. In vremurile moderne, acest tip de tratament aduce nu numai satisfactie externa, ci si o modalitate de distragere a atentiei si de relaxare. Este o greseala sa negam faptul ca meseriasul este o resursa valoroasa in orice afacere. Personalul specializat al salonului nostru efectueaza lucrari cu grija si de calitate intr-o atmosfera placuta. Abordarea corecta a serviciului consta in utilizarea instrumentelor sterile. In acest proces sunt folosite doar instrumente individuale, pe care le puteti pastra dupa tratament.

Designul artistic al unghiilor este cheia bunei tale dispozitii si a fericirii. Impreuna cu mesterul puteti alege un design personalizat si o ingrijire optima pentru mainile dumneavoastra. Acest serviciu complet include pedichiura SPA, care este foarte utila pentru picioare, daca va deplasati mult in timpul zilei. Serviciul de pedichiura confortabil va va aduce multa placere si fericire. Metodele eficiente de ingrijire va permit sa beneficiati de un tratament specific, adaptat la dorintele dumneavoastra. Aceasta este o ocazie excelenta de a va relaxa mintea si corpul. Sa nu uitam ca specialistii nostri ofera si serviciu de manichiura pentru barbati, care a castigat popularitate in ultima vreme. In total, orice tratament dureaza aproximativ 1-1,5 ore, folosind echipamente si materiale profesionale. Clientele noastre se bucura de o manichiura spectaculoasa pentru urmatoarele doua saptamani. Unghiile perfecte se obtin prin efectuarea unei analize complete a unghiilor si prin selectarea produselor potrivite pentru ingrijirea lor. Profesionistii responsabili sunt capabili sa obtina rezultate de prima clasa. 

Dupa ce veti analiza serviciile oferite, veti fi surprinsi de preturile placute la manichiura si pedichiura din salonul nostru. In plus, veti gasi si alte tipuri de servicii: sugaring, epilare cu laser, epilare cu ceara, etc. Aceasta transformare completa nu va va lasa indiferenti si va contribui la dorinta de a ne contacta din nou. Dorinta unei femei de a arata frumos o ajuta sa isi regaseasca echilibrul spiritual!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster