Manichiura
#Manichiura in Chisinau
Маникюр Маникюр
Price list
#Manichiura in Chisinau
Manichiura clasica/cu aparat
180 lei
Manichiura clasica
180 lei
Manichiura+acoperire gel-lac
360 lei
Scoaterea gel-lac
40 lei
Manichiura+acoperirea sau corectia gel
450 lei
Manichiura+alungirea cu gel
490 lei
Restaurare o ungie
30 lei
Scoaterea gel
60 lei
French
40 lei
Pietricele/autocolant o ungie
10 lei
Manichiura igienica pentru barbati
250 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

Ingrijirea unghiilor este o parte esentiala din viata fiecaruia. Acest obicei sanatos modeleaza imaginea fiecaruia si il face sa arate ingrijit si atragator. Procedura cosmetica pentru ingrijirea unghiilor si mainilor se numeste manichiura. Un serviciu standard de manichiura include un masaj al mainilor, bai de inmuiere pentru pielea mainilor si a unghiilor, tratamentul unghiilor, modelarea unghiilor si decorarea cu ornamente si lac. Un tratament de manichiura ar trebui sa fie efectuat de specialisti profesionisti in saloanele de infrumusetare, ceea ce ofera siguranta si un rezultat garantat al unei lucrari de calitate. 

Cum să găsiți un serviciu de manichiură în Chișinău? 

Numeroase saloane de infrumusetare ofera acest tip de tratament de multi ani. Salonul de infrumusetare Epil Bar ofera o gama larga de tipuri de manichiura: 

  • Manichiură clasică sau decupaj
  • Manichiură europeană
  • Acoperire cu gel pentru placa de unghii
  • Extensie
  • Manichiură cu aparat electric

O gama larga de optiuni pentru serviciul oferit permite specialistilor nostri sa aiba cunostinte si abilitati calificate. Utilizarea tehnicilor moderne si a produselor cosmetice profesionale ne permite sa oferim servicii de calitate, tinand cont de cerintele individuale ale fiecarui client. In fiecare zi efectuam un numar mare de astfel de proceduri, unde ajutam in alegerea unui anumit design; executam o munca precisa si folosim instrumente sterile, sporind increderea clientului. Preturile pentru manichiura vor depinde de tipul de manichiura ales si de complexitatea designului specific. Pentru toate intrebarile legate de preturi, ne puteti contacta oricand prin intermediul formularului de feedback de pe site. De asemenea, la noi puteti beneficia si de alte proceduri, cum ar fi: pedichiura, masaj corporal, masaj facial, orice tip de peeling. Clientii nostri au incredere in noi, deoarece artizanii nostri de prima clasa isi fac lucrul de minune. 

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster