Manichiura in Chisinau

Manichiura/Pedichiura

Ingrijirea unghiilor este o parte esentiala din viata fiecaruia. Acest obicei sanatos modeleaza imaginea fiecaruia si il face sa arate ingrijit si atragator. Procedura cosmetica pentru ingrijirea unghiilor si mainilor se numeste manichiura. Un serviciu standard de manichiura include un masaj al mainilor, bai de inmuiere pentru pielea mainilor si a unghiilor, tratamentul unghiilor, modelarea unghiilor si decorarea cu ornamente si lac. Un tratament de manichiura ar trebui sa fie efectuat de specialisti profesionisti in saloanele de infrumusetare, ceea ce ofera siguranta si un rezultat garantat al unei lucrari de calitate. 

Cum să găsiți un serviciu de manichiură în Chișinău? 

Numeroase saloane de infrumusetare ofera acest tip de tratament de multi ani. Salonul de infrumusetare Epil Bar ofera o gama larga de tipuri de manichiura: 

  • Manichiură clasică sau decupaj
  • Manichiură europeană
  • Acoperire cu gel pentru placa de unghii
  • Extensie
  • Manichiură cu aparat electric

O gama larga de optiuni pentru serviciul oferit permite specialistilor nostri sa aiba cunostinte si abilitati calificate. Utilizarea tehnicilor moderne si a produselor cosmetice profesionale ne permite sa oferim servicii de calitate, tinand cont de cerintele individuale ale fiecarui client. In fiecare zi efectuam un numar mare de astfel de proceduri, unde ajutam in alegerea unui anumit design; executam o munca precisa si folosim instrumente sterile, sporind increderea clientului. Preturile pentru manichiura vor depinde de tipul de manichiura ales si de complexitatea designului specific. Pentru toate intrebarile legate de preturi, ne puteti contacta oricand prin intermediul formularului de feedback de pe site. De asemenea, la noi puteti beneficia si de alte proceduri, cum ar fi: pedichiura, masaj corporal, masaj facial, orice tip de peeling. Clientii nostri au incredere in noi, deoarece artizanii nostri de prima clasa isi fac lucrul de minune. 

Маникюр
Manichiura hardware 180 lei
Manichiura clasica 180 lei
Manichiura + Acoperire lac cu gel 300 lei
Indepartarea lacului cu gel 40 lei
Manichiura + Acoperire cu gel 400 lei
Manichiura + Corectare cu gel 420 lei
Eliminarea extensiei 60 lei
Restaurare 30-40 lei
SPA-manichiura barbati 250 lei
Franch, lunar 40 lei
Desen pe unghie 10-20 lei
Pietre 10-50 lei
sun

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă