Masaj facial din Plastic
#Masaj facial din Plastic
Masaj facial plastic Masaj facial plastic
Price list
#Masaj facial din Plastic

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

De-a lungul vieții încercăm să ne păstrăm tinerețea și folosim diverse servicii cosmetice. O modalitate eficientă de a vă menține fața fermă și tonifiată este de a efectua un masaj special. Masajul plastic facial ajută la întărirea și întinerirea feței fără intervenții chirurgicale. Tehnica specială vă permite să lucrați asupra tuturor mușchilor faciali. Utilizarea unei tehnici sofisticate trebuie să fie efectuată direct de către un specialist cu pregătire medicală avansată, deoarece în caz contrar se pot deteriora puncte importante ale corpului. 

După cum am menționat deja, cel mai bine este să faceți un masaj plastic facial în Chișinău într-o unitate profesională. Personalul înalt calificat de la salonul Epil Bar oferă tratamente de înfrumusețare de mulți ani. Cu o experiență bogată, aceștia folosesc tehnicile de masaj potrivite și lucrează în puncte specifice de pe față pentru a stimula procesul de regenerare celulară. Masajul plastic îmbunătățește tonusul facial, întărește mușchii, îmbunătățește tenul, netezește ridurile și pliurile, reduce pigmentarea și diminuează porii.

Terapeuții noștri respectă întotdeauna standardele de igienă în timpul tratamentului. Înainte de tratament, pielea este aburită și curățată în profunzime, urmată de un masaj facial. Întregul proces durează, de obicei, aproximativ 20 de minute și implică 10-15 ședințe. După tratament, trebuie folosite creme și măști hrănitoare pentru a menține efectul. Pentru a rezerva o întâlnire cu cel mai bun specialist, site-ul nostru oferă o opțiune convenabilă de programare online. De asemenea, puteți consulta și alte secțiuni ale paginii noastre și alege orice alt serviciu: masaj corporal, masaj facial sau tratament mecanic facial. Clienții noștri sunt întotdeauna bineveniți!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster