Masaj Facial
#Masaj Facial
Массаж лица Массаж лица
Price list
#Masaj Facial
Jordi Forma Masaj Facial
499 lei
Masaj facial din Plastic
450 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

Cu trecerea anilor, rutina zilnica ii oboseste pe toti. Societatea moderna ofera o gama imensa de proceduri de infrumusetare utile pentru a va ajuta sa va relaxati si sa va imbunatatiti starea de sanatate. Masajul facial este cel mai popular serviciu printre majoritatea oamenilor. Acest tip de procedura este atat terapeutic, cat si preventiv pentru piele. Masajul normalizeaza circulatia sangelui, oxigeneaza pielea si o face sa arate bine ingrijita.

In acest caz, cel mai important lucru este sa stii ce tehnici sa folosesti pentru a imbunatati starea. Cel mai bine este sa apelati la un specialist calificat in domeniu care cunoaste toate tehnicile terapeutice de baza. Salonul de infrumusetare Epil Bar presteaza servicii de masaj facial in Chisinau in conformitate cu toate materialele profesionale si cele mai noi echipamente. Pretul masajului facial variaza in functie de tipul de masaj pe care il alegeti, deoarece fiecare procedura implica o abordare diferita si un grad de complexitate al implementarii. Specialistii nostri isi imbunatatesc in mod constant cunostintele si desfasoara procesul de lucru cat mai eficient posibil. Utilizarea a numeroase modalitati de masaj permite un efect de lunga durata, care ajuta la mentinerea bunei dispozitii si a starii de bine. Implementam o abordare responsabila la fiecare etapa a activitatii noastre si pregatim corect pielea inainte de tratament. Acesta este principalul aspect care va contribui la obtinerea rezultatului dorit. Procedura de masare ii face pe toti sa arate tineri si bine ingrijiti.

Verificand informatiile de pe site-ul nostru, veti gasi si alte tipuri de servicii. In fiecare zi, expertii nostri efectueaza urmatoarele tratamente: masaj corporal, peeling si curatare mecanica a fetei. Se recomanda ca acest tratament sa fie repetat la intervale regulate pentru un rezultat eficient. Daca ne contactati, la sigur ca veti ramane multumit!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster