Curatarea mecanica
#Curatarea mecanica
Curatarea mecanica a fetei Curatarea mecanica a fetei
Price list
#Curatarea mecanica
Curatarea mecanica a fetei
499-599 lei

Vreau sa ma

contactati!
Contactați-mă

Rutina zilnica implica o ingrijire meticuloasa a tenului. Ingrijirea atenta si constanta a fetei nu asigura o curatare profunda si eficienta a porilor. In acest caz, se poate apela la servicii cosmetice profesionale, care sunt considerate o investitie utila in frumusetea pielii. Una dintre procedurile necesare este curatarea mecanica a fetei. Curatarea mecanica poate elimina acneea nedorita, dopurile sebacee albe si negre si porii infundati. Curatarea mecanica este un proces eficient, dar dureros. Esteticianul foloseste o metoda foarte eficienta de curatare in profunzime, care imbunatateste aspectul tenului. Procedeul igienic necesita anumite cunostinte si abilitati profesionale, altfel riscati sa faceti o infectie si sa provocati noi inflamatii. In acest caz, este important sa alegeti un profesionist experimentat. 

Curatarea mecanica a fetei in Chisinau este considerat un serviciu popular in saloanele de infrumusetare. Epil Bar presteaza servicii de calitate si dispune de o echipa de experti in domeniu. Maestrii nostri ofera un serviciu personalizat, luand in considerare nuantele pielii si contraindicatiile medicului dumneavoastra. Personalul nostru respecta normele de igiena si ofera servicii sterile in toate etapele de lucru. Utilizarea materialelor cosmetice profesionale garanteaza un serviciu de inalta calitate.

Un specialist cu experiență din echipa noastră respectă întotdeauna toate normele procedurii și acordă mare atenție fiecărei etape. Puteți face o programare pentru un tratament facial la numărul de telefon 0780 93 003 sau prin intermediul site-ului nostru. Și dacă tot ați accesat platforma noastră online, profitați de ocazie și faceți cunoștință cu toate serviciile pe care le oferim: masaj corporal, masaj facial plastic și peeling. Dați start zilei dumneavoastră de SPA!

Copyright . Создание сайтов Studio Webmaster